Actie 35 jaar bestaan:

- 40 uur rijles

- tussentijdsetoets

- 1e examen  

- 1e herexamen

voor maar €1950,-

Meld je nu hier aan

 

Deel ons op social media!

Uitleg aanvragen DigiD en machtigen rijschool:

Voordat de rijschool het rijexamen of ttt voor jou mag aanvragen dient de leerling zelf daar eerst toestemming voor te geven. Dat doe je met een machtiging. Dat is vanaf oktober 2009 voor iedere leerling in heel Nederland verplicht gesteld door het CBR.

Het biedt jou veel voordelen. Zo ontvang je direct bericht als de rijschool het examen voor je heeft gereserveerd of als je examen is verschoven. Daarnaast zijn jouw adresgegevens automatisch beschikbaar voor jouw rijschool in het reserveringssysteem van het CBR.

Let op: Geldt alleen voor tussentijdse toets aanvragen en examenaanvragen categorie B ! 

Wanneer je op de onderstaande link klikt zie je precies wat je moet doen om je rijschool te machtigen en hoe je aan je DigiD code komt. De machtiging blijft geldig totdat je geslaagd bent. Noteer even ons rijschool nummer. Dat heb je straks nodig voor het machtigen. 

Het is belangrijk dat iedereen die in de opleiding zit voor categorie B (auto) direct na aanvang opleiding een machtiging afgeeft. Des te sneller kunnen wij examen en toets aanvragen doen! Ben je te laat met machtigen dan loopt je opleiding daardoor misschien onnodig vertraging op omdat je tussentijdse toets en/of praktijkexamen niet op tijd gepland kunnen worden.

Het machtigen doe je via de website van het CBR met je DigiD. DigiD is jouw persoonlijke digitale legitimatie voor overheidsdiensten. Geef deze nooit aan een ander!

Ons rijschoolnummer is: 1290R7 
Klik op onderstaande link voor uitleg aanvragen DigiD en het machtigen: 
Meer informatie over de DigiD 

Uiteraard kun je voor vragen bij de ons terecht.