Actie 35 jaar bestaan:

- 40 uur rijles

- tussentijdsetoets

- 1e examen  

- 1e herexamen

voor maar €1950,-

Meld je nu hier aan

 

Deel ons op social media!

 

- Volkswagen Touran 1.9 TDI schakelauto 
We rijden in een sportieve VW touran. Deze auto is ruim en heeft tegelijkertijd een hoge zit zodat u als bestuurder rondom de auto alles en beter kan waarnemen.

Rijeigenschappen: comfortabel en wendbaar. Optimale veiligheid en beschermend comfort zijn in de VW Touran vanzelfsprekend.

Er is tevens gedacht aan het comfort van de leerling zoals:boardcomputer, automatische airco, Cruise Controle, Parkeersensoren, achteruitcamera en navigatiesysteem. De bestuurders stoel is in verschillende standen te verstellen en de VW Touran is uitgevoerd in privacy glass.

 

- Mitsubitshi Colt 1.3 automaat 
We rijden in een sportieve Mitsubitshi colt 1.3 automaat. Deze auto is ruim en heeft tegelijkertijd een hoge zit zodat u als bestuurder rondom de auto alles en beter kan waarnemen.

Rijeigenschappen: comfortabel en wendbaar. Optimale veiligheid en beschermend comfort zijn in de Mitsubitshi colt 1.3 vanzelfsprekend.  

Er is tevens gedacht aan het comfort van de leerling zoals: boardcomputer, airco, Cruise Controle en Parkeersensoren. De bestuurders stoel is in verschillende standen te verstellen en de Mitsubitshi colt 1.3 is uitgevoerd in privacy glass.