Actie 35 jaar bestaan:

- 40 uur rijles

- tussentijdsetoets

- 1e examen  

- 1e herexamen

voor maar €1950,-

Meld je nu hier aan

 

Deel ons op social media!

Rijschool Excelsior heeft al ruim 35 jaar ervaring op het gebied van het verzorgen van rijopleidingen. 

Continuïteit, scholing, kwaliteit en klantgerichtheid krijgt van ons voortdurend de aandacht. Deze punten zorgen tevens voor een hoogwaardig dienstverlening.

Wie bij ons wordt opgeleid, heeft grote kans van slagen. Het is logisch dat er steeds hoge eisen gesteld worden aan uw instelling. Naast het kennen en kunnen toepassen van de verkeersregels is het belangrijk om situaties te kunnen voorspellen, het anticiperen en verkrijgen van een verkeersinzicht. Hiermee moet u rekening houden bij het beslissen en handelen. Alleen dan kunnen we de chaos beperkt houden en een hoop menselijke leed voorkomen.

Bovendien moet rekening gehouden worden met het handelen van de ander. Iedereen zal wel eens fout handelen. Wees hierop bedacht en wordt vooral niet kwaad op de ander. Het kan u immers ook overkomen. 

Onze school garandeert u een hoge onderwijsstandaard en concurrerende prijzen. Wij besteden aan elk van onze studenten persoonlijke aandacht om ervoor te zorgen dat zij goed op de toekomst worden voorbereid. Daarnaast zijn wij ook gecertificeerd voor mensen met faalangst te begeleiden.

Hopende u snel te mogen verwelkomen!