Actie 35 jaar bestaan:

- 40 uur rijles

- tussentijdsetoets

- 1e examen  

- 1e herexamen

voor maar €1950,-

Meld je nu hier aan

 

Deel ons op social media!

Leerlingen die lessen bij rijschool Excelsior worden aanbevolen om een tussentijdsetoets af te leggen. 
Deze toets is verstandig om af te leggen als u op 2/3 van de opleiding bent. Deze toets verloopt als een echt examen en wordt afgenomen door het CBR. Een examinator beoordeelt hoe het met de rijvaardigheid is gesteld. Tijdens deze toets worden alle examenonderdelen onder de loep genomen en getoetst volgens de officiële exameneisen. Tijdens deze test rijdt de instructeur mee.
Na afloop krijg je een advies over de onderdelen waaraan nog gewerkt moet worden. Deze toets is een kans bij uitstek om alvast te wennen aan het (echte) rijexamen. Nervositeit wordt met deze toets bij veel kandidaten weggenomen en wordt als zeer prettig ervaren. 

Tijdens de tussentijdse toets kun je vrijstelling verdienen voor het onderdeel bijzondere verrichtingen op het eerst volgende examen, mits deze correct zijn uitgevoerd. Uit onderzoek is gebleken dat de slagingskans met een tussentijdse toets aanzienlijk wordt vergroot. 

Alleen kandidaten die zich goed hebben voorbereid slagen voor het rijexamen. Een goede voorbereiding staat of valt met een gedegen rijopleiding. 
Tevens bieden wij als rijschool een examengarantie voor het slagen in een keer en dit kan alleen door de unieke combinatie van goede kwaliteit en maatwerk te leveren. 
Bij deelname aan de spoedopleiding is het belangrijk dat je in het bezit bent van het theoriecertificaat en of dit op een zeer korte termijn gaat behalen. Zonder dit certificaat mag u niet deelnemen aan het tussentijdse toets en het praktijkexamen.